GRAVIDFOTOGRAFERING 

Något som ligger mig extra varmt om hjärtat är fotografering av gravida

Ni bjuder in mig till er värld. Där beskrivs en historia. Det är känslorna jag vill åt. Känslan i bilden som säger mer än tusen ord. Känslan fångas på bild och skapar ett minne för livet.

Hur går det till?

Avslappnad fotografering

Det är en stor chans att du glömmer bort att vara nervös framför min kamera, för mina gravidkunder har ofta väldigt roligt under mina fotograferingar. Jag lägger mycket energi på att få alla kunder avslappnade, och jag ger dig de direktiv du behöver för att fånga dig/er!

Vackra klänningar

När du bokar in din gravidfotografering hos mig får du välja fritt bland mina gravidklänningar. Alla har jag noga valt ut, och är helt underbara. Där kommer du hitta vackra naturliga klänningar med både neutrala, ljusa och dova färger. Det går också bra att använda en egen klänning eller kjol om du hellre vill det. Din partner får gärna vara med om ni vill detta, jag rekommenderar att hålla sig till neutrala och ljusa färger som passar ihop med ditt val.

Blomsterkrans eller bukett

I mitt gravidpaket ingår det alltid en blomsterkrans eller bukett med säsongens blommor när du bokar en gravidfotografering hos mig. Blommor gör verkligen det där lilla extra! Genom att använda blommor till fotograferingen gör man den även mer personlig genom att välja det blomsterarrangemanget som passar en själv bäst.  

Väder och plats

Jag lägger alltid ner mycket tid på att hitta de perfekta platserna för just er, och jag har några guldkorn som jag älskar att fota på. Jag älskar att fota under golden hour, det sker ungefär en timme innan solen går ner. Det blir magiska bilder i motljus. Om ni har egna önskemål går det givetvis bra!

- Det är verkligen viktigt att ljuset är bra och att det inte är allt för mörkt eller regnigt, därför bokar vi alltid in ett back-up datum om vädret inte håller.
- Fotograferingen läggs oftast kvällstid, för att få det varma och mjuka motljuset. Tiden anpassas efter säsong! 

- Jag utgår från Halmstad, men jag reser gärna för att föreviga er.


Bildbehandling & Leverans

- Efter er gravidfotografering lägger jag ner mycket tid på att redigera era bilder noga, med min varma redigeringsstil.

- Inom 2 dagar efter har ni ett litet tjuvkik från fotograferingen.
- Bilderna levereras inom ca 6 dagar på ett privat webbgalleri.
- Önskar du köpa till fler bilder kan ni göra detta för 200:-/ st, eller välja något av mina paketpriser.
- Givetvis får ni dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig ändra bilderna på något sätt.

"

Wow

"Världens härligaste tjej som är så himla enkel att jobba med! Skönt att slippa tänka på hur man ska röra sig eller posera utan man får hjälp med allt dessutom är Teres så härligt social och fin på alla vis! Kan lova att det kommer att kännas som att ni känt henne hela livet fast ni kanske bara setts i minuter vilket också gör det enklare för kunden som kanske tycker det blir lite jobbigt!" 

- MALIN R

"
Magiskt

"Något som jag först var skeptisk till, fick jag snabbt ändra mig om när jag fick möjlighet att stå framför Teres kamera! Nämligen att bli fotograferad som gravid. Så himla duktig och proffsig men ändå så enkel och fin person är du Teres.

Med enkla direktiv fick du en ovan posör att fatta grejen Resultatet blev mer än vad jag hade vågat tro på. Miljön du valde ut och klänningar du hade till utlåning var pricken över i:et. Sen det snabba resultatet var bara en bonus. Vi kommer definitivt ge dig förtroendet flera flera gånger. Tusen tack"


- JENNY

Vanliga frågor

När bör jag boka? 

Det allra bästa är att boka redan när man är i vecka 20 för att jag ska kunna garantera dig en fotograferingstid. Du tar första steget mot en bokning genom att skicka in en bokningsförfrågan via formuläret längst ner på sidan.

Vi är ovana framför kameran?

De flesta jag fotograferar är inte vana att stå framför kameran! Lugn, det är där jag kommer in och hjälper till! Jag kommer att hjälpa er att slappna av och tro mig. Jag hjälper er hur ni ska stå, hålla händerna, fästa blicken någonstans etc.

När är bäst att fotografera? 

Det är väldigt individuellt hur din mage växer och hur du mår. Jag rekommenderar att fotografera mellan v.25 och 37, och du har alltid fri ombokning om magen inte växt, eller om du vill tidigarelägga din fotografering.

"

Tacksam 

"Teres är en väldigt duktig fotograf och brinner verkligen för att stå bakom kameran och fotografera. Hon är en glad, positiv och social tjej. Detta gör att man lär känna henne snabbt och hon blir direkt som en väldigt god vän. Det gör att det känns enkelt, naturligt och avslappnat att bli fotograferad av henne, vilket gör det till en väldigt rolig stund. Vi är väldigt nöjd med resultatet på alla våra bilder som Teres har tagit oss."

- SABINA

Paketpriser 2022

HÄR HITTAR NI ÅRETS OLIKA PRISPAKET. VÄLJ DET SOM PASSAR ER BÄST.

5 bilder

LILLA PAKETET

- DETTA INGÅR

45 min fotografering

1 st ombyte

Blomsterkrans eller bukett

Tillgång till privat webbgalleri

5 högupplösta bilder i färg & svartvitt

2500:-

10 bilder

STORA PAKETET 

- DETTA INGÅR

1 h fotografering

1-2 st ombyte

Blomsterkrans eller bukett 

Tillgång till privat webbgalleri

10 högupplösta bilder i färg & svartvitt

3500:-

20 bilder

EXCLUSIVA PAKETET - POPULÄRAST

- DETTA INGÅR

1,5 h fotografering

2-3 st ombyte

Blomsterkrans eller bukett

5 printar i storlek 10x15

Tillgång till privat webbgalleri

20 högupplösta bilder i färg & svartvitt

5000:-

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Känner ni att jag är rätt gravidfotograf för er? Skicka in er förfrågan via formuläret. Tillsammans tittar vi då ut ett datum som passar för er gravidfotografering (+ ett back-up datum)

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.